Articles Comments

LAMAN WEB RASMI SK LKTP AYER HITAM, KLUANG, JOHOR DARUL TA'ZIM » Archive

MINGGU ANTI DADAH SK LKTP AYER HITAM 2018

MINGGU ANTI DADAH SK LKTP AYER HITAM 2018

AYER HITAM – Dengan bertemakan ” Komuniti Kita Tanggungjawab Kita ” SK LKTP Ayer Hitam, telah melancarkan sambutan minggu anti dadah untuk sesi 2018 ini. Masa kini kita sedang berhadapan dengan gejala dadah yang sangat serius.Oleh yang demikian kesedaran tentang bahaya bahana dadah diperingkat lebih awal perlu diterapkan didalam lapisan komuniti masyarakat. Selain dari itu, menerusi aktiviti-aktiviti yang diatur, murid-murid dapat memanafaatkan peluang ini sebaik-baiknya untuk memberi impak terhadap penglibatan murid-murid secara menyeluruh demi melahirkan modal … Read entire article »

Filed under: BERITA

MESYUARAT PENGURUSAN, KURIKULUM, HAL EHWAL MURID DAN KOKURIKULUM

MESYUARAT PENGURUSAN, KURIKULUM, HAL EHWAL MURID DAN KOKURIKULUM

KLUANG – Bertempat di Bilik Mesyuarat SK LKTP Ayer Hitam telah mengadakan mesyuarat kali pertama bagi setiap unit iaitu Pengurusan Sekolah, Kurikulum, Hal Ehwal Murid dan Kokurikulum. Mesyuarat ini bertujuan untuk membentangkan dan membincangkan hala tuju bagi tahun 2018. Mesyuarat yang dijalankan ini ekoran dari mesyuarat induk yang pertama yang dijalankan pda 26.12.2017 yang lepas. Semoga perancangan yang baik akan menghasilkan sesuatu yang lebih holistik didalam semua perkara di SK LKTP Ayer Hitam nanti.   … Read entire article »

Filed under: MESYUARAT

MESYUARAT PENGURUSAN PENTADBIR BIL. 1

MESYUARAT PENGURUSAN PENTADBIR BIL. 1

KLUANG – Bertempat di Aneka Hotel , Kluang. Sebelum menjelangnya sesi persekolahan sesi 2018, para pentadbir mengadakan mesyuarat khas bagi membincangkan pengurusan sekolah sebelum sesi mesyuarat bermula. Kebersamaan perbincangan ini amat bermakna untuk mendapat kesepakatan dalam menerajui pengurusan sekolah dengan lebih efisyen. Memandangkan barisan pentadbir terdiri daripada para pentadbir baru , kesepakatan dan keserasian perlu ada  komitmen dalam pengurusan agar tidak berlaku kecelarungan pendapat. … Read entire article »

Filed under: MESYUARAT