Articles Comments

LAMAN WEB RASMI SK LKTP AYER HITAM, KLUANG, JOHOR DARUL TA'ZIM » MESYUARAT

MESYUARAT PENGURUSAN, KURIKULUM, HAL EHWAL MURID DAN KOKURIKULUM

MESYUARAT PENGURUSAN, KURIKULUM, HAL EHWAL MURID DAN KOKURIKULUM

KLUANG – Bertempat di Bilik Mesyuarat SK LKTP Ayer Hitam telah mengadakan mesyuarat kali pertama bagi setiap unit iaitu Pengurusan Sekolah, Kurikulum, Hal Ehwal Murid dan Kokurikulum. Mesyuarat ini bertujuan untuk membentangkan dan membincangkan hala tuju bagi tahun 2018. Mesyuarat yang dijalankan ini ekoran dari mesyuarat induk yang pertama yang dijalankan pda 26.12.2017 yang lepas. Semoga perancangan yang baik akan menghasilkan sesuatu yang lebih holistik didalam semua perkara di SK LKTP Ayer Hitam nanti.   … Read entire article »

Filed under: MESYUARAT

MESYUARAT PENGURUSAN PENTADBIR BIL. 1

MESYUARAT PENGURUSAN PENTADBIR BIL. 1

KLUANG – Bertempat di Aneka Hotel , Kluang. Sebelum menjelangnya sesi persekolahan sesi 2018, para pentadbir mengadakan mesyuarat khas bagi membincangkan pengurusan sekolah sebelum sesi mesyuarat bermula. Kebersamaan perbincangan ini amat bermakna untuk mendapat kesepakatan dalam menerajui pengurusan sekolah dengan lebih efisyen. Memandangkan barisan pentadbir terdiri daripada para pentadbir baru , kesepakatan dan keserasian perlu ada  komitmen dalam pengurusan agar tidak berlaku kecelarungan pendapat. … Read entire article »

Filed under: MESYUARAT

MESYUARAT PENGURUSAN 2016

AYER HITAM –  Alhamdulillah perancangan untuk mengadakan mesyuarat pengurusan 2016 telah dapat dilaksanakan, terima kasih kepada semua guru-guru yang sanggup meluangkan masa selama 3 hari berturut-turut sehingga 31hb Dis 2015 untuk sesi penjualan buku dan alat tulis kepada semua pelajar SK Felda Ayer Hitam, Kluang. Demi untuk meneruskan tugasan yang akan dijalankan pada sesi 2016, sedikit refleksi untuk mengimbau disepanjang tugasan yang dijalankan pada 2015 khusus kepada semua guru dan kakitangan sekolah . Disamping mesyuarat, guru-guru juga didedahkan dengan taklimat yang berkaitan PdP Tahun 6. Terima kasih semua, semoga tahun 2016 ini menjanjikan kecemerlangan sekolah felda …. … Read entire article »

Filed under: MESYUARAT

MESYUARAT PENGURUSAN SEKOLAH 2015

MESYUARAT PENGURUSAN SEKOLAH  2015

Kluang – Bertempat di SK Dato Onn Jaafar berlangsung mesyuarat pengurusan Majlis Guru Besar Kluang, bersempena dengan majlis persaraan Guru Besar sekolah tersebut. Diantara intipati mesyuarat tersebut ialah: … Read entire article »

Filed under: MESYUARAT