Articles Comments

LAMAN WEB RASMI SK LKTP AYER HITAM, KLUANG, JOHOR DARUL TA'ZIM » ALUMNI » JOM RAMAIKAN …ALUMNI SK LKTP AYER HITAM 1963-2017

JOM RAMAIKAN …ALUMNI SK LKTP AYER HITAM 1963-2017

Kepada seluruh bekas guru dan pelajar SK LKTP Ayer Hitam . Demi untuk menjalin kembali persahabatan yang sekian lamanya tidak bertemu semenjak dari tahun 1963, Persatuan IbuBapa dan Guru sekolah ini telah sebulat suara untuk menyatukan kembali semua bekas guru dan pelajar dengan mengadakan satu pertemuan seperti tarikh yang berikut , dan seterusnya akan membentuk ALUMNI SKLKTP Ayer Hitam pada masa akan datang. Hasrat  menyatukan kita kembali, maklumat yang diberikut sangat-sangat diperlukan. Sehubungan itu, sudilah kiranya tuan /puan dapat mengisi borang yang disenarai dibawah. Sekian , terima kasih.


326 : Telah Melihat 1 : Sedang Online Sekarang

Written by

Bermula menyandang jawatan Guru Besar di SK Sejagong Batu Pahat (6 bulan), di SK Pamol ( 2 tahun) dan berpindah di SK LKTP Ayer Hitam bermula 24/3/2015, sebelum ini pernah Membangunkan laman web sekolah selaku ADMIN . Adanya laman web ini membolehkan warga sekolah dan juga masyarakat umum mengetahui aktiviti-aktiviti yang dijalankan di sekolah atau berita mengenai pendidikan akan disebarkan dari masa ke semasa untuk tatapan bersama.

Filed under: ALUMNI · Tags:

Comments are closed.