Articles Comments

LAMAN WEB RASMI SK LKTP AYER HITAM, KLUANG, JOHOR DARUL TA'ZIM » BERITA » PROGRAM CINTA NEGARA SEHATI SEJIWA

PROGRAM CINTA NEGARA SEHATI SEJIWA

AYER HITAM РBertempat di Dewan Serbaguna Felda Ayer Hitam, akan berlangsung Program Cinta Negara Sehati Sejiwa yang dianjurkan bersama Jabatan Penerangan Malaysia, JKKK Felda Ayer Hitam, Kolej Komuniti Kluang .Dikesempatan ini para pelajar  Tahun 4 & 5 SK LKTP Ayer Hitam akan turut serta didalam aktiviti Senamrobik itu nanti.

Usaha dan kerjasama dalam memastikan sukan sebagai perpaduan antara sekolah dan komuniti dapat memberikan dorongan semangat kepada setiap insan terutamanya murid SK LKTP Ayer Hitam. Diharapkan usaha-usaha yang baik ini diteruskan dan akhirnya akan mencapai kecemerlangan khususnya kepada warga felda dan pelajar Ayer Hitam …. Ayuh warga Felda ………meriahkan bersama majlis tersebut….

HASIL PERBINCANGAN SEMALAM UNTUK MENETAPKAN MAJLIS YANG AKAN DIADAKAN PADA

HARI AHAD NANTI.

157 : Telah Melihat 1 : Sedang Online Sekarang

Written by

Bermula menyandang jawatan Guru Besar di SK Sejagong Batu Pahat (6 bulan), di SK Pamol ( 2 tahun) dan berpindah di SK LKTP Ayer Hitam bermula 24/3/2015, sebelum ini pernah Membangunkan laman web sekolah selaku ADMIN . Adanya laman web ini membolehkan warga sekolah dan juga masyarakat umum mengetahui aktiviti-aktiviti yang dijalankan di sekolah atau berita mengenai pendidikan akan disebarkan dari masa ke semasa untuk tatapan bersama.

Filed under: BERITA · Tags:

Comments are closed.