Articles Comments

LAMAN WEB RASMI SK LKTP AYER HITAM, KLUANG, JOHOR DARUL TA'ZIM » KOKURIKULUM » KEJOHANAN SUKAN OLAHRAGA KALI KE-22 SK LKTP AYER HITAM 2018

KEJOHANAN SUKAN OLAHRAGA KALI KE-22 SK LKTP AYER HITAM 2018

AYER HITAM – Bertempat di Padang SK LKTP Ayer Hitam, Kluang telah berlangsung Kejohanan Sukan Olahraga Kali ke-22. Kejohanan ini telah dirasmikan oleh SM Mazeli bin Yusof – Ketua Polis Balai, Balai Polis Seri Lalang. Terima kasih kepada semua warga kerja sekolah dan juga PIBG, semua guru-guru, ibu bapa dan para pelajar serta orang persaorangan yang telah bersama-sama menjayakan kejohanan sukan olahraga kali ke-22 ini. Segala sumbang bakti tuan-puan sama ada secara langsung atau tidak langsung diucapkan ribuan terima kasih yang tidak terhingga dan hanya Allah sahaja yang mampu membalas jasa baik tuan-puan. Majulah sukan untuk negara.

 

 

 

 

122 : Telah Melihat 1 : Sedang Online Sekarang

Written by

Bermula menyandang jawatan Guru Besar di SK Sejagong Batu Pahat (6 bulan), di SK Pamol ( 2 tahun) dan berpindah di SK LKTP Ayer Hitam bermula 24/3/2015, sebelum ini pernah Membangunkan laman web sekolah selaku ADMIN . Adanya laman web ini membolehkan warga sekolah dan juga masyarakat umum mengetahui aktiviti-aktiviti yang dijalankan di sekolah atau berita mengenai pendidikan akan disebarkan dari masa ke semasa untuk tatapan bersama.

Filed under: KOKURIKULUM · Tags:

Comments are closed.